الارز بالكبــــــــــد والقوانـــــــــــــــص
المقاديــــــــــر :.
- 4 كوب ارز
- نصف كيلو كبد وقوانص
- ملح ، فلفل
- كميه مناسبه من اللبن
- مربع قشطه
طريقــــــــــــــــتة العمـــــــــــــل :.
* يغسل الارز جيدا وتغسل ايضا الكبد والقوانس جيدا
* يوضع نصف كمية الارز فى البرام وتوضع فوقه كمية الكبد والقوانص بعد تقطيعها لاجزاء صغيره
* يوضع باقى الكميه المتبقيه من الارز فى الطبقه الاخيره
* يوضع الملح والفلفل فى كميه اللبن ويقلب جيدا ثم يغطى به الارز
* توضع القسطه فى النهايه على وجه البرام ثم يزج فى الفرن حتى ينضج